• Hjem
 • Nyheder
 • Kom af med dine gamle beholdere og stativer

Kom af med dine gamle beholdere og stativer

Du skal nu bruge dine nye beholdere til rest- og madaffald og papir og glas. Desuden også plast og pap hvis du har bestilt disse beholdere.

Har du en grøn affaldsbeholder til haveaffald så er der ikke nogle ændringer med hensyn til denne.


Du kan her læse mere om hvordan du kommer af med dine gamle beholdere eller bruger dem på en anden måde. Læs meget mere i den folder
der er sat på din dagrenovations beholder eller stativ den 27. april

 • Grøn affaldsbeholder til dagrenovation
  Har du en grøn affaldsbeholder som du har brugt til dagrenovation så kan du beholde den og fremover bruge den til haveaffald. Hvis ikke du ønsker at bruge den, så sæt klistermærket på "Tag mig med" som du finder i folderen der afleveret den 27. april.

 

 • Papirbeholderen
  Du kan vælge at bruge denne beholder til genbrugspap ved at sætte papklistermærket på, som fulgte med i det informationsmateriale, som du fik i din grønne madspand.

  Vil du ikke have en papbeholder eller har du allerede bestilt en en beholder til pap, så lad os hente den. Brug "Tag mig med" klistermærket som du finder i folderen der afleveret den 27. april.

 

 • Sækkestativ
  Du kan få afhentet dit gamle sækkestativ, hvis du ønsker det. Husk at hvis dit sækkestativ har monteret en flise i bunden skal denne afmonteres inden.

 

Alle beholdere og stativer afhentes ved førstkommende fortovsindsamling som er den 11. maj.