Skip to main content

Grønne områder

Rosenlyparken har i forhold til områdets samlede størrelse en stor procent del grønne områder. Ud over de lange grønne arealer som går for enden af alle rækkerne hvor der forefindes legepladser, så er der på volden stier man kan gå på og som slås løbende af gartneren. Endvidere findes et større areal bag volden.

Vi har på hovedstien langs rækkerne opstillet hunde hømmere, 6 stk. i alt. Udover de områder, er der fra Rosenlyparken adgang til stisystemet som fører mod Ishøj. Her er der belysning på renoverede stier og broer, samt adgang til flere stier og områder hvor hunden kan slippes løs, hvis det er noget man ønsker at gøre brug af.

Slåning af vold

Som grundejer har du måske allerede bemærket, er der i sommeren 2023 ikke blevet slået græs på skråningerne af voldene ud imod motorvejen og volden mod Hundigevej. 

Dette besluttede bestyrelsen i vinter, og fortalte om det på generalforsamlingen i januar 2023. 
 
Vi kan spare ca. 20.000 kr. om året, og efter overvejelser i bestyrelsen besluttede vi at vi ville prøve at droppe denne årlige græsslåning på voldene i 2023. 
Så kan vi diskutere på næste generalforsamling, om i som grundejere er enige, eller vi skal genoptage det. 
 
Der bliver selvfølgelig stadig slået græs på alle vores vandrette  fællesarealer, på toppen af volden og på de 2 gangstier, der fører op til toppen af volden mod motorvejen.  

Du kan se billeder af de to volde her.


Legepladser

På Rosenlyparkens grønne arealer er der en forskellige ting for børnene. Der er 3 legepladser. To for de mindre børn, samt en for de større børn.
Alle legepladser gennemgår hvert år et gennemsyn om tilstanden fra Samm-Sall.  Her rapporteres om evt. reparationer der skal udbedes.

Du kan se de seneste rapporter nederst på siden.

Legepladserne blev opsat i 2009 og de blev i 2015 blev malet for første gang. Målet er de fremadrettet males ca. hver 5-6 år, alt efter behov.

Legepladserne er i 2020 blevet malet og repareret. 

Store Legeplads

Den store legeplads har gynger for store børn, en edderkoppegynge,(sansegynge) samt et større klatrestativ med diverse udfordringer og legehus på toppen.

Legepladsen er oftest også samlingssted for arrangementer i Rosenlyparken. Så når vi omtaler at vi mødes på den store legeplads er det her.

Små Legepladser

De små har en lille børnevippe, legehus samt gynger, hvor der er babygynge og almindelig gynge til de mindre børn.

Legepladserne er beliggende i hver sin ende i forhold til den store legeplads.

Ved hver legeplads er der opsat et borde/bænke sæt. 


Fællesarealer

Rosenlyparken er heldig er være omgivet af masser af grønne områder. 

Her er både boldbaner, større græsarealer og plantebed.

Vi syntes at grønne områder er med til at, gøre Rosenlyparken til et dejligt sted og derfor passer vores gartner også rigtig godt på dem.
Derfor håber vi også, at i også gør dette.Hundehømmere

Der er opsat 6 hunde "hømmere" i Rosenlyparken. På den måde er der rig mulighed for at komme af med sin hunds efterladenskaber uden at nogle skulle komme til at træde i det.

Mangler der poser så skriv via vores kontaktside.


Kontrolrapporter legepladser

Hvert år gennemgår Samm-Sall vores legepladser så de er sikre at lege på. Du kan her finde de seneste rapporter. 

Skulle du opleve fejl eller mangler så meld dette på vores kontaktside.