Grønne områder

Rosenlyparken har i forhold til områdets samlede størrelse en stor procent del grønne områder. Ud over de lange grønne arealer som går for enden af alle rækkerne hvor der forefindes legepladser, så er der på volden stier man kan gå på og som slås løbende af gartneren. Endvidere findes et større areal bag volden, hvor der er mulighed for at slippe hunden fri, hvor der er fri for cyklister og anden trafik på cykelstien.
Vi har på hovedstien langs rækkerne opstillet hunde hømmere, 6 stk. i alt. Udover de områder, er der fra Rosenlyparken adgang til stisystemet som fører mod Ishøj. Her er der belysning på renoverede stier og broer, samt adgang til flere stier og områder hvor hunden kan slippes løs, hvis det er noget man ønsker at gøre brug af.

Legepladser

På Rosenlyparkens grønne arealer er der en forskellige ting for børnene. Der er 3 legepladser. To for de mindre børn, samt en for de større børn.
Alle legepladser gennemgår hvert år et gennemsyn om tilstanden fra Samm-Sal.  Her rapporteres om evt. reparationer der skal udbedes.

Du kan se alle rapporterne nederst på siden her.

Legepladserne blev opsat i 2009 og de blev i 2015 blev malet for første gang. Målet er de fremadrettet males ca. hver 5-6 år, alt efter behov.

Store Legepladser

Den store har gynger for store børn, en edderkoppegynge,(sansegynge) samt en større klatre stativ med diverse udfordringer og legehus på toppen.

Små Legepladser

De små har en lille børnevippe, legehus samt gynger, hvor der er babygynge og almindelig gynge til de mindre børn..

Fællesarealer

Hundehømere