Sne- og glatførebekæmpelse i Rosenlyparken

Det måske ikke lige det man tænker på nu, da vejret jo stadigvæk er ret mildt og behageligt.

Men det er nu I perioden 1. november - 31. marts du som grundejer pligt til at rydde sne og glatførebekæmpe ud for din ejendom.

Kommunen sørger for snerydning og glatførebekæmpelse på de offentlige veje, stier og parkeringspladser i henhold til det af Greve Kommune fastsatte serviceniveau og Regulativ for vintervedligeholdelse og renholdelse af veje, stier og pladser. Serviceniveau og regulativet kan findes nederst på siden.

Du kan finde mange flere oplysninger på www.greve.dk

Velkommen til til et nyt design og en samlet side

Vi har haft værktøjskassen fremme og bygget om på rosenlyparken.dk

Designet er blevet lidt mere moderne og med lidt andre farver.

Endvidere er en af de store ændringer at vi nu har samlet rosenlyparken.dk og gf.rosenlyparken.dk på samme hjemmeside. Det betyder at du nu finder det hele på samme side.

Som altid er noget nyt nogle gange præget af lidt fejl. Derfor kan der den næste tid være links der ikke virker.
Vi arbejder selvfølgelig på højtryk for at få de sidste informationer på plads. 

Skulle du opleve fejl så er du mere end velkommen til at kontakte os via vores kontakt formular eller sende en e-mail til webmaster.

Kanaler forsvinder fra youSee og prisstigninger hos Waoo

Som mange nok har læst om så har det indtil nu ikke været muligt at finde en aftale i mellem Discovery Networks og youSee. 
Dette betyder indtil videre at alle kanaler fra Discovery Networks (Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Canal 9, Eurosport 1 og 2, Discovery, Animal Planet, TLC og ID) ikke vil være at finde i youSee's tv-pakker fra 2020.

Discovery Networks og youSee har fortalt at de stadigvæk forhandler og det derfor ikke er endeligt om kanalerne forsvinder.

Hos Waoo som er tv udbyder hvis du har tv igennem vores foreningsaftale med Fibia er der varslet prisstigninger i 2020. Alle de 4 pakker stiger i mellem 10-30 kr. Til gengæld forsvinder ingen kanaler fra Discovery Networks. 

Ud over det lukker Waoo også for det analoge tv signal. Du kan læse mere om ændringerne hos Waoo på denne hjemmeside 

https://www.waoo.dk/produkter/tv-produkter/kanalaendringer/