Skip to main content

Ny side til bestilling af produkter hos Fibia

Det har længe været et stort ønske at kunne tilbyde en lettere måde at se hvilke produkter vores foreningsaftale med Fibia giver.

Så med stor glæde kan vi nu i samarbejde med Fibia, præsentere vores egen side i Rosenlyparken hvor du/i kan se produkter, priser og bestille det du/i ønsker. 

Du kan læse mere om vores aftale samt finde link til bestillingsside HER


Pas godt på vores grønne områder

Hvis der bygges nyt i dag så er hver kvm udnyttet til beboelse. Det betyder at der ikke er meget tilbage grønne områder.

Heldigvis tænke man ikke helt sådan i 1972 da man begyndte at udstykke Rosenlyparken. Vi har heldigvis masser af gode og dejlige grønne områder som vi passer godt på. I mange år var de grønne områder forsømte, men med den aftale vi har i dag med gartner L.K. Anlæg så er området blevet rigtig flot og bliver passet godt.

Men vi er også afhængige af at i som grundejere passer på vores grønne områder. Vi oplever desværre nogle gange en ligegyldighed. I sidste ende betyder det jo at vi skal reparere noget som så gør at kontingentet til grundejerforeningen stiger da vi skal bruge flere penge til udbedring af skader eller stigende priser på gartnerkontrakt. 

Vi selvfølgelig forståelse for at der nogle gange sker noget utilsigtet i forhold til vores grønne områder. Det kan være en bold der knækker en busk i et bed, en hund der graver, en bil der misser afstanden. Det skal der være plads til så længe man giver besked om at, man har kommet til at ødelægge noget.

Men at man bare ødelægger og måske tænker, at det er der nok nogle andre der ordner er ikke okay. Husk nu at i sidste ende kommer vi alle til betale.

Vi håber alle med dette lille opråb og ikke en løftet pegefinger vil være med til dette.

Har du gode idéer, input eller andet så vil vi gerne høre og kommentere det på vores Facebook side.Greve MiljøCenter åbner igen 31. marts

MiljøCenter Greve åbner igen for privatpersoner tirsdag den 31. marts med adgangsbegrænsning

MiljøCenter Greve åbner tirsdag den 31. marts med normal åbningstid fra 9.00 – 20.00 på alle ugens dage. Og som en ekstra service for virksomheder, vil der i en periode tillige være åbent fra 7.00 til 8.30 på hverdage.

Åbningen sker med adgangsbegrænsning
Vi kan maksimalt lukke 20 biler ind på pladsen ad gangen for at sikre, at der holdes den nødvendige afstand til hinanden.

For at minimere kødannelse er der på lige datoer kun adgang for borgere, hvis nummerplade slutter på et lige tal, og på ulige datoer er der kun adgang for borgere, hvis nummerplade slutter på et ulige tal.

På åbningsdagen den 31. marts er det dog undtagelsesvist biler, hvis nummerplade slutter med et lige tal, der har adgang. Herefter passer systemet fra den 1. april

Adgangsbegrænsningen vil i første omgang gælde til og med den 13. april.

Læs videre

Vær opmærksom på brug af legepladser

Vær opmærksom på brug af vores legepladser i Rosenlyparken.

I øjeblikket er mange børn jo hjemme pga. skole og institutions lukninger.

Med de seneste anbefalinger fra sundhedsmyndighederne skal mere end 10 personer undgå at være samlet.

Derfor beder vi om, at være opmærksom på brugen af legepladser samt at fordele jer på de tre legepladser. Ved mere end 10 så brug en anden legeplads, brug de grønne områder, brug veje og stier eller vent til der er færre på legepladsen.

Du kan finde meget mere information på www.coronasmitte.dk